Zoeken

Marokkanen slachtoffer afrekening in Spaans drugsmilieu

27 juni 2022 - 17:50 - Wereld

©

In de gemeente Punta Umbría in Huelva heeft de Guardia Civil twee mannen gearresteerd die betrokken zouden zijn bij een schietpartij die dinsdag in de gemeente heeft plaatsgevonden. Een Marokkaan werd gedood en een andere gewond. Men denkt dat het een geval van afrekeningen tussen drugshandelaars is.

De politie kreeg dinsdag een melding dat er in de omgeving schoten waren gelost. Meerdere patrouilles werden ter plaatse gestuurd. Agenten vonden twee mannen op de grond liggend, de een al dood en de ander zwaar gewond.

Lees ook: Marokkaanse hasj in beslag genomen in tomaten in Spanje

Beide slachtoffers hebben de Marokkaanse nationaliteit en werden met vuurwapens aangevallen volgens 20minutos. Een 42-jarige man werd met ernstige verwondingen naar het Juan Ramón Jiménez Ziekenhuis in Huelva gebracht. Daar onderging hij een spoedoperatie.

Lees ook: Marokko weigert uitlevering drugsbaron Sofiane Hambli

Onderzoek door de politie van Huelva heeft geleid tot de arrestatie van twee vermoedelijke daders. Verdere arrestaties zijn mogelijk. Beide beschuldigden zijn in hechtenis genomen in afwachting van hun proces. Uit de voorlopige resultaten van het onderzoek blijkt dat de aanslagen het resultaat waren van afrekeningen tussen drugshandelaars.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team