Zoeken

Youssef uit ’Kamp Waes’ excuseert zich

11 juni 2024 - 07:00 - Wereld

©

Youssef Challouki, die bekendheid verwierf door zijn deelname aan het VTM-programma "Kamp Waes", heeft zijn excuses aangeboden na een incident met een minderjarige leerlinge. De 28-jarige leerkracht zou via sociale media ongepaste berichten hebben gestuurd naar het 15-jarig meisje.

In de berichten, die door Het Laatste Nieuws werden onthuld, stelde Youssef Challouki voor om thuis of op school af te spreken met de leerlinge en seks te hebben. De leerlinge toonde de berichten aan haar ouders, die vervolgens een klacht indienden bij de schooldirectie.

Lees ook: Youssef van ’Kamp Waes’ ontslagen na ongepaste berichten aan tienermeisje

"In een online gesprek met een van mijn leerlingen ben ik over de schreef gegaan. Ik heb in een zwak moment een ongepast gesprek gehad met haar, en op die manier op een onaanvaardbare manier de grens overschreden. Ik wil me excuseren bij de leerlinge, haar ouders, en iedereen die ik pijn heb berokkend", reageerde Challouki op Instagram.

Lees ook: Ali B vervolgd voor nieuwe aanranding

De schoolleiding heeft naar aanleiding van het incident de samenwerking met Youssef Challouki stopgezet. Het meisje heeft psychologische bijstand gekregen. Volgens Challouki zoekt hij zelf ook professionele hulp.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team