Zoeken

Youssef En-Nesyri doet mea-culpa

11 juni 2024 - 09:40 - Sport

©

Youssef En-Nesyri heeft zijn excuses aangeboden aan de technische staf van het Marokkaans elftal na zijn onaanvaardbaar gedrag toen hij werd gewisseld tijdens de kwalificatiewedstrijd tegen Zambia (2-1) voor het WK 2026.

In een Instagrampost bood En-Nesyri zijn verontschuldigingen aan voor schoppen tegen een fles water na zijn wissel tijdens de wedstrijd op vrijdag in het Grote stadion van Agadir.

Lees ook: Hakim Ziyech’s schokkende reactie na wissel tegen Zambia (video)

De aanvaller van Sevilla voegde bij zijn bericht een foto toe waarop hij de materiaalman van de Marokkaanse ploeg, die werd bespat door het water, op het hoofd kust. De Atlas Leeuw bood zijn excuses aan de man in kwestie en de rest van de staf, evenals aan de supporters en fans, en beweerde dat hij in de hitte van het moment had gereageerd.

Lees ook: Veel kritiek op Hakim Ziyech in Marokko

Youssef En-Nesyri werd op sociale media hevig bekritiseerd voor zijn gedrag. Internetgebruikers vonden de reactie van de Marokkaanse international ongepast en benadrukten dat zelfs de grootste sterren van de wereldvoetbal het accepteren om tijdens wedstrijden gewisseld te worden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team