Zoeken

Youssef Hadji tekent in Rennes

1 september 2011 - 15:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Youssef Hadji, vorige week aangekondigd in Saint Etienne, Frankrijk, heeft er woensdagochtend voor gekozen een drie-jarig contract met de Stade Rennais te ondertekenen.

Hadji’s overstap naar Stade Rennais zal de Franse 1e Liga club rond de twee miljoen euro kosten. De aanvaller, die nog over een contract met Nancy beschikte tot 2012, had eerder dit jaar laten weten dat hij de club wou verlaten. Het bedrag van zijn transfer is nochtans verrassend aangezien Nancy niet minder dan zeven miljoen euro eiste voor zijn ster spits.

Op zoek naar "nieuwe uitdagingen", Hadji, auteur van één enkele doel in vier 1e Liga wedstrijden dit seizoen, werd gevolgd door vele clubs, zowel in Frankrijk als in het buitenland. Hij was o.a. benaderd door Monaco, Al Gharafa (Qatar), Wolfsburg en Schalke 04 (Duitsland) en Bordeaux en Rijsel in Frankrijk.

Youssef Hadji, auteur van de derde goal van de wedstrijd tussen Marokko en Algerije op 4 juni, is tot vrijdag 2 september in trainingskamp in Marrakesh met de Atlas Leeuwen. Daar bereidt hij zich voor voor de laatste wedstrijd van Groep D voor de Afrika Cup 2012 op 4 september om 15u GMT tegen Centraal Afrika te Bangui.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team