Zoeken

Youssef Hadji gevolgd door Rijsel

11 augustus 2011 - 11:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Youssef Hadji wordt sinds kort gevolgd door de voetbalkampioen van Frankrijk, de LOSC van Lille (Rijsel), aldus de voorzitter van Nancy. De Atlas Leeuw, begeerd door verschillende Europese clubs, waaronder Wolfsburg, Schalke 04 en Bordeaux, zou akkoord zijn om voor Rijsel te spelen als deze een bod van twee miljoen euro maakt.

Lille zou sinds zaterdag gesprekken voeren met Nancy over de mogelijke transfer van Youssef Hadji. De twee teams hadden diezelfde dag een wedstrijd gespeeld voor de eerste dag van de Franse kampioenschap (1-1).

De Marokkaanse aanvaller wiens contract met AS Nancy-Lorraine eindigt in 2012, werd reeds bij een aantal andere clubs aangekondigd waaronder Monaco en de Qatarese Al Gharafa. Deze laatste zou Youssef Hadji ook wel interesseren.

De ster aanvaller van AS Nancy-Lorraine heeft 30 doelpunten gescoord in de eerste liga de drie afgelopen seizoenen. Hij is ook auteur van het derde doelpunt van de wedstrijd tussen Marokko en Algerije op 4 juni in Marrakesh (4-0).

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team