Zoeken

Woordvoerder Israëlisch leger vol lof over Samira Saïd

18 januari 2020 - 20:10 - Cultuur

©

Een bericht van de woordvoerder van het Israëlisch leger zorgt voor verrassing in Marokko en in heel de Arabische wereld. Avichay Adraee feliciteerde in zijn bericht de Marokkaanse zangeres Samira Saïd voor haar verjaardag.

Avichay Adraee deelde het liedje "Laila Habibi" van de Marokkaanse diva op Facebook voor haar verjaardag. Hij nodigde zijn volgers uit om het liedje te beluisteren en noemde het "één van de beste werken" van Samira Saïd.

"Dit bericht is voor Samira Said, een van de oudste en meest geliefde Arabische stemmen die niets van hun talent hebben verloren. Ik wens je een lang leven voor je verjaardag, gezondheid en nog meer uitzonderlijke liedjes zodat je een symbool van de Arabische muziek blijft.", schreef de legerverantwoordelijke bij de video.

Het bericht van de woordvoerder van het Israëlisch leger zorgt voor gemengde reacties. Sommigen vinden het een mooi gebaar, anderen oordelen dat het een nieuwe poging is van Israël om de betrekkingen met de Arabische landen te normaliseren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team