Zoeken

Wedstrijd Marokko-Tanzania: op welke zender en om welk uur?

21 november 2023 - 16:00 - Sport

©

Marokko speelt deze dinsdag 21 november tegen Tanzania in de kwalificatiereeks voor het Wereldkampioenschap voetbal 2026, dat zal plaatsvinden in de Verenigde Staten en Canada. De wedstrijd wordt vanavond om 20.00 uur live uitgezonden.

De Atlas Leeuwen maken vanavond hun debuut tegen Tanzania. Walid Regragui, bondscoach van Marokko, zal naar verwachting vertrouwen op een selectie die niet veel zal verschillen van die in Qatar. Verwacht wordt dat spelers als Yassine Bounou, Saiss, Aguerd en Amrabat zullen spelen. Hakimi zal ook deelnemen, evenals En-Nesyri en waarschijnlijk Hakim Ziyech, als hij hersteld is van zijn blessure.

Lees ook: Marokkaans elftal: verrassingen in spelersselectie Walid Regragui

Marokko bevindt zich in groep E samen met Congo, Zambia, Niger, drie teams die op papier binnen het bereik van de Atlas Leeuwen liggen, maar waartegen voorzichtigheid geboden is, aangezien wedstrijden in Afrika soms verrassingen kunnen opleveren. Eritrea, ook in deze groep, heeft besloten zich terug te trekken uit de competitie. Er zijn geruchten dat de verantwoordelijken vrezen dat spelers niet terugkeren als ze in het buitenland spelen.

Lees ook: Marokko-Tanzania: cruciale start in WK-kwalificaties

• Tijd: de wedstrijd is gepland voor dinsdag 21 november om 20.00 uur (Marokkaanse, Nederlandse en Belgische tijd, geen tijdsverschil tussen de drie landen).
• Zenders die de wedstrijd live uitzenden: in Marokko is de wedstrijd te zien op Arryadia (TNT). De wedstrijd is ook te streamen via l’Équipe Live en BeIn.

Bladna.nl