Zoeken

WK-clubs: wedstrijd Raja Casablanca - Bayern München vandaag in Marrakech

21 december 2013 - 12:13 - Sport

©

Raja Casablanca speelt vanavond om 19:30 (lokale tijd) in Marrakech, tegen Bayern München, in de finale van het WK voor Clubteams Morocco 2013.

Na een verrassende halve finale tegen de Atletico Mineiro van Ronaldinho, spelen de Marokkanen vandaag tegen de Europese kampioen én grote favoriet van de competitie. Bayern München wordt getipt als winnaar van de beker, maar het Marokkaans publiek van Raja Casablanca dat in het stadion van Marrakech wordt verwacht, maakt mogelijk het verschil.

De man van de wedstrijd tegen Atletico Mineiro, Mouhcine Iajour, gelooft steevast in een overwinning. Op de website van de FIFA belooft de speler dat zijn team tot het laatste fluitsignaal zal vechten. "De droom stopt nog niet (...) We geven nooit op, ons team heeft onuitputtelijke mentale middelen" aldus een overtuigde Iajour.

Een prestigieuze gast?

De wedstrijd tussen de twee kampioenen wordt mogelijk bijgewoond door een speciale gast. Volgens hardnekkige geruchten zal Koning Mohammed VI vanavond aanwezig zijn in het stadion. Dit werd officieel niet bevestigd, maar in Marrakech wijst alles erop dat de monarch er zal zijn.

Raja Casablanca in het WK voor Clubteams Morocco 2013

 11 december: Raja wint met 2-1 van Auckland City (Nieuw-Zeeland)
 14 december: Raja wint de kwartfinale met 2-1 van Monterrey (Mexico)
 18 december: Raja wint de halve finale met 3-1 van Atletico Mineiro (Brazilië)
 21 december: ???

Raja Casablanca - Bayern München live

In Marokko heeft enkel Al Aoula de uitzendrechten voor de wedstrijden van het WK voor clubteams. Raja-München is ook live te zien op:

 Al Aoula
 Al Jazeera Sport
 EuroSport
 Sport TV2
 SuperSport
 Fox Deportes en Fox Soccer (VS)

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team