Zoeken

200 miljoen kijkers voor Raja Casablanca-Bayern München

21 december 2013 - 21:05 - Sport

©

Ruim 200 miljoen mensen volgen de wedstrijd tussen Raja Casablanca en Bayern München op de televisie. De twee kampioenen spelen vanavond de finale van het WK voor clubteams 2013 in Marrakech.

De wedstrijd wordt live uitgezonden op Al Aoula, Al Jazeera Sport, Eurosport, Sport TV2, SuperSport en Amerikaanse zenders. Het is werelds meest gevolgde Marokkaanse voetbalwedstrijd ooit. Raja Casablanca - Bayern München is in 185 landen te zien.

In Marrakech verzamelden 40.000 mensen fans in het stadion. Ook Koning Mohammed VI is aanwezig, samen met zijn zoon Moulay Hassan, zijn broer Moulay Rachid en zijn neef Moulay Ismail.

In de Rode stad werden net voor het begin van de wedstrijd nog tickets aan 3000 dirham verkocht. Tientallen teleurgestelde Braziliaanse supporters verkochten na de nederlaag van Atletico Mineiro, hun tickets vanaf 2000 dirham.

In heel Marokko zijn de straten verlaten. Heel Marokko hoopt op een ruime overwinning van Raja tegen Bayern München in de finale van het WK voor Clubteams 2013.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team