Zoeken

WK-2022: nog twee wedstrijden voor Marokko vóór play-offs

16 oktober 2021 - 19:40 - Sport

©

Alvorens in maart volgend jaar de play-offs voor het WK-2022 in Qatar te spelen, heeft het Marokkaans elftal nog twee reeds besliste kwalificatiewedstrijden te spelen. Marokko plaatste zich eerder deze week al voor de play-offs.

De Atlas Leeuwen spelen op 11 november tegen Soedan en drie dagen later tegen Guinee. De spelers van Vahid Halilhodzic zijn reeds gekwalificeerd, waardoor beide wedstrijden enkel als een voorbereiding op de volgende Afrika Cup worden beschouwd.

Lees ook: Marokkaanse internationals getest op doping

Marokko versloeg Guinee Conakry afgelopen dinsdag met 4-1 in het Prins Moulay Abdellah sportcomplex in Rabat. De wedstrijd moest oorspronkelijk begin september in Conakry worden gespeeld, maar was toen uitgesteld vanwege een staatsgreep in het land.

Lees ook: WK-2022: Ziyech opnieuw afwezig in selectie Halilhodzic

Naast deze twee wedstrijden zullen de Marokkaanse internationals eind december of begin januari aan een trainingskamp deelnemen, in aanloop van de Afrika Cup in Kameroen. In Marokko wordt gehoopt dat het conflict tussen de bondscoach en Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui tegen dan vergeten zal zijn en dat beide topspelers zullen worden opgeroepen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team