Zoeken

WK-2022: speciale maatregelen voor Marokkaanse fans

1 oktober 2022 - 11:00 - Sport

©

Nog maar een paar weken tot de aftrap van het WK-2022 in Qatar. De Marokkaanse autoriteiten hebben speciale maatregelen genomen om het reizen van fans naar Qatar te regelen.

Een overeenkomst werd donderdag in Rabat ondertekend door minister van Onderwijs Chakib Benmoussa, FRMF-voorzitter Fouzi Lekjaa en Abdelhamid Addou, CEO van Royal Air Maroc. De overeenkomst heeft betrekking op vluchten naar Doha tijdens de eerste ronde van 20 november tot en met 4 december. De tickets hebben een vaste prijs van 5000 dirham heen en terug, inclusief belastingen en heffingen.

Lees ook: WK-2022 Qatar: hotel Marokkaans elftal bekend

"Royal Air Maroc zal tijdens deze periode, naast de dagelijkse rechtstreekse vluchten, nog verschillende rechtstreekse vluchten tussen Casablanca en Doha uitvoeren. De totale capaciteit bedraagt 3000 zitplaatsen tegen een gesubsidieerde vaste prijs van 5000 dirham in economy class."

Lees ook: Trofee WK-2022 in Marokko

Deze reisopties naar Qatar zijn alleen beschikbaar voor fans die tickets hebben. Abdelhamid Addou wees er ook op dat de luchtvaartmaatschappij een speciale aanbieding heeft voor Marokkaanse fans die de eerste drie wedstrijden van de Atlas Leeuwen willen bijwonen. Van zijn kant riep Fouzi Lekjaa de Marokkanen op om de nationale ploeg massaal te steunen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team