Zoeken

Noussair Mazraoui reageert op WK-kwalificatie Marokko

1 april 2022 - 11:00 - Sport

©

Noussair Mazraoui, die eerder deze maand het besluit nam om zich niet bij Marokko te voegen voor de play-offs tegen de Democratische Republiek Congo, heeft via sociale media op de overwinning van de Atlas Leeuwen en de kwalificatie van Marokko voor het WK-2022 in Qatar gereageerd.

Noussair Mazraoui werd opgenomen in de voorlopige selectie voor de duels tussen Marokko en Democratische Republiek Congo, maar hij liet eerder deze maand via sociale media weten dat hij niets voelde voor een terugkeer bij de Atlas Leeuwen.

Lees ook: Europese clubs ruziën voor Noussair Mazraoui

Toch heeft de speler nog altijd het beste voor met de nationale ploeg van Marokko en was hij opgetogen over de kwalificatie voor het WK. Mazraoui reageerde na de 4-1 zege van Marokko op DR Congo namelijk via Instagram met emoji’s van de Marokkaanse vlag en een hartje.

Lees ook: Verzoening Vahid Halilhodzic en Ziyech-Mazraoui onmogelijk

Mazraoui verklaarde zijn beslissing om niet uit te komen voor Marokko op 13 maart via Instagram: "Het afgelopen anderhalf jaar heeft niemand binnen de voetbalbond of de technische staf de tijd genomen om contact met mij op te nemen en te vragen naar de redenen. Nooit eerder heb ik zo’n gebrek aan respect meegemaakt richting mij als sporter of als persoon. Ik wens het team het beste en hoop jullie in de toekomst te zien".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team