Zoeken

Wedstrijd Marokko-Congo: Walid Regragui legt wijzigingen op

11 juni 2024 - 10:30 - Sport

©

Bondscoach Walid Regragui is van plan om dinsdagavond enkele wijzigingen door te voeren in de basiself voor de cruciale WK-kwalificatiewedstrijd tegen Congo. De Atlas Leeuwen wonnen vrijdag met 2-1 van Zambia, maar Regragui is niet tevreden met de prestaties van zijn team en wil voor meer creativiteit en doeltreffendheid zorgen.

Een van de meest waarschijnlijke wijzigingen is in de aanval, waar Ayoub El Kaabi of Soufiane Rahimi de plaats van Youssef En-Nesyri zou kunnen innemen. En-Nesyri miste een aantal kansen tegen Zambia en liet zich na zijn wissel ook nog eens betrappen op onsportief gedrag.

Lees ook: Wedstrijd Marokko-Congo geannuleerd?

Op het middenveld zou Sofyan Amrabat kunnen terugkeren in de basis. Amrabat miste de wedstrijd tegen Zambia vanwege een schorsing, maar is nu weer beschikbaar en kan zorgen voor meer controle en rust in het spel.

In de verdediging zou Chadi Riad of Abdelkabir Abqar kunnen starten in plaats van Nayef Aguerd of Romain Saïss. Regragui is op zoek naar meer stabiliteit in de defensie en hoopt dat een van deze twee spelers die kan bieden.

Lees ook: Goed nieuws voor wedstrijd Marokko-Congo

Marokko staat momenteel bovenaan in groep E van de Afrikaanse kwalificatie voor het WK 2026.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team