Zoeken

Walid Regragui blijft

13 juni 2024 - 22:50 - Sport

©

Ondanks wat kritiek na de teleurstellende prestatie tegen Zambia, blijft Fouzi Lekjaa, de voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond (FRMF), zijn onvoorwaardelijke steun betuigen aan bondscoach Walid Regragui.

Volgens een bron van Kooora, handhaaft Fouzi Lekjaa zijn vertrouwen in Walid Regragui tot aan de finale fase van de Afrika Cup 2025 die in Marokko plaatsvindt, en tot aan het WK 2026 dat gezamenlijk wordt georganiseerd door de Verenigde Staten, Canada en Mexico.

Lees ook: Walid Regragui en Hakim Ziyech onder vuur

"Het is nu niet aan de orde om over de toekomst van de coach te praten, zolang hij zich in een ideale positie bevindt met zijn groep in de kwalificaties, waar hij met een perfect resultaat bovenaan zijn groep staat," aldus de bron. "Er zal een evaluatie van de prestaties van de Atlas Leeuwen plaatsvinden in de volgende fase, maar er is absoluut geen sprake van het ontslaan van Regragui."

Deze beslissing past in het kader van de bemoedigende prestaties van de Atlas Leeuwen onder leiding van Walid Regragui. Het Marokkaans elftal heeft in de afgelopen dagen zijn positie als koploper in Groep E van de WK-kwalificaties voor 2026 verstevigd door met 6-0 te winnen van Congo.

Lees ook: Fouzi Lekjaa kwaad op Walid Regragui

Deze overtuigende zege brengt het totaal aantal punten van Marokko op negen, waarmee het koninkrijk bovenaan de groep staat, voor Tanzania (zes punten), Niger (drie punten) en Zambia (drie punten), terwijl Congo de ranglijst sluit zonder punten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team