Zoeken

Fouzi Lekjaa kwaad op Walid Regragui

11 juni 2024 - 19:40 - Sport

©

De matige prestatie van de Atlas Leeuwen tegen Zambia (2-1) in het Grote stadion van Agadir zou Fouzi Lekjaa, de voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond (FRMF), woedend hebben gemaakt.

Lekjaa was verre van tevreden met de prestaties van de Atlas Leeuwen afgelopen vrijdag, meldt Al-Ayyam 24. De FRMF-voorzitter wacht de op de wedstrijd van dinsdag tegen Congo Brazzaville, alvorens "Regragui op te roepen voor een evaluatie van beide wedstrijden."

Lees ook: Walid Regragui en Hakim Ziyech onder vuur

Volgens ingewijden zal de Marokkaanse bondscoach zich moeten uitleggen over de middelmatige prestatie van de spelers en het gedrag van sommigen tijdens de trainingsstage en de wedstrijd tegen Zambia, in het kader van de derde speeldag van de Afrikaanse kwalificaties voor het WK 2026.

Lees ook: Voetbal: Marokko verslaat Zambia met 2-1 in Agadir

Deze bijeenkomst wordt de tweede tussen Lekjaa en Regragui. De eerste vond plaats na de teleurstellende uitschakeling in de achtste finales van de Afrika Cup 2023 in Ivoorkust. In een verklaring na afloop hiervan sprak de FRMF haar vertrouwen uit in Regragui tot aan de Afrika Cup 2025, die in Marokko wordt gehouden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team