Voetbaltoernooi U20: Marokko elimineert Algerije

16 november 2023 - 10:00 - Sport

©

Het Marokkaans elftal onder 20 jaar heeft Algerije met 3-2 verslagen tijdens de tweede speeldag van het toernooi van de Noord-Afrikaanse Voetbalunie (UNAF).

Onder leiding van coach Mohamed Ouahbi namen de Marokkanen vanaf het begin van de wedstrijd de leiding, met een doelpunt van Mouad Dahak in de 21e minuut. Naim Byar verdubbelde vervolgens de voorsprong voor Marokko, maar Anis Fettahine bracht Algerije net voor de rust terug in de wedstrijd met een doelpunt voor zijn team.

In de tweede helft wist Algerije de stand gelijk te trekken met een strafschop. Pas in de slotfase scoorde Ilyass Boumassoudi het beslissende doelpunt voor Marokko, wat resulteerde in een 3-2 overwinning en de uitschakeling van de Algerijnen.

In een eerste wedstrijd op het Unaf-toernooi had het Marokkaans elftal onder 20 jaar al indruk gemaakt door Libië met 6-0 te verslaan.