Marokko maakt indrukwekkende comeback tegen Dominicaanse Republiek

18 oktober 2023 - 12:00 - Sport

©

Het Olympisch team van Marokko heeft een wedstrijd tegen de Dominicaanse Republiek, die slecht begon, weten om te zetten in een fraaie 3-1 overwinning. Deze tweede vriendschappelijke wedstrijd, een cruciale fase in hun voorbereiding op de Olympische Spelen van Parijs 2024, vond plaats in het stadion Père Jégo in Casablanca.

In de eerste helft van de wedstrijd opende het Dominicaanse team de score met een doelpunt van Fabian Messina in de 35e minuut, waardoor de Marokkanen in een lastige positie belandden.

De tweede helft zag een ommekeer met een eerste doelpunt voor Marokko van Yannis Bekraoui in de 60e minuut. Geïnspireerd door deze comeback hielden de Marokkanen de druk hoog. Mohamed Jawab scoorde in de 70e minuut, waardoor de loop van het spel volledig veranderde.

Amine El Ouazzani voltooide de Marokkaanse overwinning enkele minuten later met een derde doelpunt.