Zoeken

Marokko-Zuid-Afrika: om hoe laat en op welke zender de wedstrijd live volgen?

30 januari 2024 - 09:00 - Sport

©

De Atlas Leeuwen en de Zuid-Afrikaanse Bafana Bafana staan dinsdag tegenover elkaar in de achtste finales van de Afrika Cup in Ivoorkust, in een wedstrijd die belooft spannend te worden. Maar waar kan deze wedstrijd live gevolgd worden?

Marokko neemt het op tegen Zuid-Afrika in een cruciale wedstrijd met als inzet een plek in de kwartfinales van de Afrika Cup. De twee teams hebben elkaar al acht keer eerder ontmoet. De Atlas Leeuwen wonnen twee van deze wedstrijden, terwijl de Bafana Bafana drie keer zegevierden. Drie keer eindigde de wedstrijd in een gelijkspel.

Lees ook: Marokko: afwezigheid Ziyech en Boufal baart zorgen voor cruciale wedstrijd

Als de ploeg van coach Walid Regragui de kwartfinales bereikt, zullen de Atlas Leeuwen het opnemen tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Mauritanië en Kaapverdië, die gepland staat voor maandag 29 januari in het Félix-Houphouët-Boigny Stadion in Abidjan om 18.00 uur (Marokkaanse tijd).

Lees ook: Hugo Broos: "Marokko verslaan is een grote stap naar de finale van de Africa Cup"

De wedstrijd tussen Marokko en Zuid-Afrika vindt plaats op dinsdag 30 januari. De aftrap is om 21.00 uur (Marokkaanse tijd) in het Laurent Pokou Stadion in San Pédro, Ivoorkust. De wedstrijd is live te volgen op de zenders Arryadia TNT, Bein Sports HD 1 Max, Bein Sports HD 3 Max en Bein Sports FR 1.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team