Voetbal: Marokko verslaat Kenia met 3-0

14 oktober 2014 - 11:05 - Sport

©

De Atlas Leeuwen hebben gisterenavond een nieuwe overwinning geboekt. De spelers van Badou Zaki wonnen met 3-0 van Kenia in het Grote stadion van Marrakech.

Na een eerste 4-0 overwinning tegen Centraal-Afrika heeft Marokko voor de tweede keer in minder dan een week tijd een interland gewonnen.

Na een tamelijk saaie eerste helft, werd de wedstrijd na de hervatting spannender en wisten de Atlas Leeuwen tot driemaal de netten te vinden.

De Mannen van Badou Zaki openden de score in de 76e minuut op een solo-actie van Mehdi Karnass. Tien minuten later scoorde Mbark Boussoufa een penalty. Aan het einde van de wedstrijd breidde Marokko de score nog uit met een derde doelpunt van Moghreb Tetouan-speler Mouhcine Iajour.