Marokko wint interland tegen Centraal Afrika met 4-0

10 oktober 2014 - 11:09 - Sport

©

Marokko heeft gisteravond een interland tegen de Centraal-Afrikaanse Republiek met 4-0 gewonnen in Marrakech.

De man van de wedstrijd is zonder twijfel Abderazzak Hamdallah, maker van drie doelpunten. Maar ook Mbark Boussoufa en Nabil Dirar blonken in positieve zin uit.

Na een nogal moeilijke start lukte het de Marokkanen in de 34e minuut een eerste doel te maken. Hamdellah scoorde na een knappe actie van Dirar en Boussoufa, die de gelegenheid had om zelf te scoren maar voor een teamspel koos.

Een paar minuten later, in de 40e minuut, maakte Hamdallah gebruik van een fout in de verdediging van Centraal Afrika om opnieuw voor de Atlas Leeuwen te scoren.

Slechts tien minuten na het begin van de tweede helft schoot Omar El Kaddouri opnieuw de bal in het doel na een pas van Nabil Dirar. Enkele momenten later scoorde Hamdallah zijn derde doel van de avond.