Zoeken

Voetbal: Marokko verslaat Zimbabwe met 2-1

17 november 2014 - 14:09 - Sport

©

Na een knappe 6-1 overwinning tegen Benin, heeft Marokko zondag opnieuw uitstekend gespeeld. De Atlas Leeuwen hebben gisterenavond in Agadir een oefeninterland tegen Zimbabwe met 2-1 gewonnen.

Ondanks een goede start voor Marokko opende Zimbabwe de score in de 19e minuut op een doelpunt van Macaulay. De Marokkaanse internationals Chamakh, Kaddouri en Hamdallah misten daarna verschillende kansen om te scoren.

Dankzij de efficiënte coaching van Badou Zaki kwam Marokko echter terug in het spel. Aatif chahechouhe werd door Oussama Assaidi vervangen, die in de 64e minuut een eerste punt voor Marokko maakte.

Zaki besloot daarop om Mouhcine Iajour op het veld te sturen in plaats van Abderazzak Hamdellah. Iajour scoorde het winnende doelpunt voor de Atlas Leeuwen in de 79e minuut, tot grote vreugde van de 40.000 fans in het stadion.