Zoeken

Voetbal: 45.000 kaartjes voor Marokko-Gabon

29 september 2017 - 20:30 - Sport

©

De verkoop van toegangskaartjes voor de kwalificatiewedstrijd tussen Marokko en Gabon voor het WK-2018 in Rusland is begonnen.

De Marokkaanse voetbalbond heeft op maandag de verkoop van tickets voor de wedstrijd gestart. De kaartjes zijn in Casablanca, Rabat en op de website van de voetbalbond verkrijgbaar. In Casablanca zijn er verkooppunten bij het Mohammed V stadion en de Benjelloun- en Oasis sportcomplexen. In Rabat worden de tickets in het Ibn Yassine sportzaal verkocht. De prijzen gaan van 30 tot 200 dirham.

In totaal zijn 45.000 kaartjes beschikbaar waarvan een groot deel donderdag al werd verkocht. Duizenden fans verzamelden zich gisteren namelijk bij het stadion in de metropool om een kaartje te bemachtigen. De politie was massaal aanwezig om de fans op te vangen en incidenten te vermijden. De voetbalbond had ook een beroep gedaan op private veiligheidsbedrijven.

Marokko speelt op zaterdag 7 oktober, vijfde en voorlaatste speeldag van de kwalificatiereeks voor het WK-2018, tegen Gabon in het Mohammed V stadion in Casablanca. De Atlas Leeuwen zijn momenteel tweede in groep C met 6 punten, net na Ivoorkust met 7 punten. Gabon heeft 5 punten en Mali sluit de lijst af met slechts 2 punten. Om naar het WK te mogen moet Marokko de wedstrijd tegen Gabon winnen.

Bondscoach Hervé Renard maakte eerder deze week zijn definitieve selectie bekend. Hakim Ziyech, Mehdi Benatia en Nabil Dirar staan op lijst net als nieuwkomer Amine Harit die eerder deze maand besloot om voor Marokko uit te komen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team