Zoeken

Vluchten tussen Israël en Marokko in juli?

2 juni 2021 - 17:00 - Marokko

©

Luchtvaartmaatschappijen in Israël en Marokko zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de lancering van directe vluchten tussen beide landen in juli van dit jaar. Vanwege de wereldwijde gezondheidscrisis is de start van de directe luchtverbinding al meerdere keren uitgesteld.

De vicepresident van de Israëlische luchtvaartmaatschappij Israir Airlines, Gil Stav, heeft aan de Israëlische krant Mako verklaard dat het de bedoeling is dat er vanaf juli 2021 direct op Marokko wordt gevlogen.

"We bereiden ons voor om vanaf juli rechtstreekse vluchten naar Marrakesh uit te voeren en we verwachten dat Marokko een uitzonderlijke toeristische bestemming zal zijn, gezien de kenmerken van het land, zoals de prachtige stranden en natuur", verklaarde Stav. Er is echter nog geen officiële aankondiging van de lancering van de vluchten in juli.

"Nieuwe bestemmingen zoals Bahrein en Marokko worden nu geconfronteerd met veiligheids- en bureaucratie-problemen, wat heeft geleid tot vertragingen bij het opzetten van deze vluchten", meldt een goed geïnformeerde bron aan de Israëlische krant.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team