Zoeken

Vervolg misdaadserie Mocro Maffia belooft opnieuw spannend te worden

31 januari 2021 - 16:00 - Cultuur

©

Bijna een jaar na seizoen twee van de razendpopulaire serie ’Mocro Maffia’, staat het vervolg eindelijk op Videoland. Seizoen drie werd gemaakt in uitdagende corona-omstandigheden, maar belooft opnieuw weer heel spannend te gaan worden.

Het eerste seizoen van ’Mocro Maffia’ was meteen een groot succes voor Videoland, daarom werd al snel besloten dat er een tweede seizoen moest komen. Door de coronacrisis en omdat mensen daardoor thuis kwamen zitten, werd de tweede reeks van de misdaadserie eerder op de on demand-dienst van RTL geplaatst. De serie gaat over de opkomst van een nieuwe generatie criminelen in de Amsterdamse onderwereld. De hoofdpersonen zijn de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk.

Seizoen drie werd opgenomen tijdens de corona-pandemie waardoor de productie ingewikkelder en duurder was: "Door corona duren opnames langer. Je moet meer uitkijken met hoeveel mensen je op de set bent, alles moet de hele tijd schoongemaakt worden. Het is lastiger, maar je went er ook snel aan", zegt regisseur Bobby Boermans in de AD-podcast Bingewatchers.

Daarnaast vloog hun productiebus in september in brand, er zijn gelukkig geen gewonden gevallen maar heel wat materiaal ging er aan en de de crew is ook enorm geschrokken. De daders zijn tot op de dag van vandaag nog steeds niet gepakt. "Er gaat even een schok door het hele team, je bent van je à propos. Maar uiteindelijk hebben we ons niet uit het veld laten slaan en zijn we gewoon doorgegaan."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team