Zoeken

Misdaadserie "Mocro Maffia" krijgt tweede seizoen

18 december 2018 - 18:10 - Cultuur

©

De Nederlandse misdaadserie "Mocro Maffia" krijgt een tweede seizoen. Dat bevestigt Achmed Akkabi, creatief producent en acteur in de hitserie.

"We hebben zoveel reacties gekregen op de serie. Het is echt bizar. We krijgen bijna dagelijks berichten van mensen die om seizoen twee vragen of zelfs een rol willen spelen in de serie. Ik ben er ongelooflijk trots op dat we nu al een prijs in ontvangst mogen nemen en dat we een tweede seizoen mogen maken!", verklaarde Achmed Akkabi tijdens de uitreiking van de Hashtag Award maandagavond.

Mocro Maffia won de Hashtag Award voor Beste Video On Demand. De serie is sinds begin oktober op Videoland te zien en is al de best bekeken serie van de video-on-demanddienst. Ruim de helft van alle Videoland-abonnees hebben de serie bekeken, waarvan 71% alle afleveringen.

Mocro Maffia is een misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2019 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team