Zoeken

Verontrustende verdwijning Frans koppel voor kust Marokko

27 maart 2024 - 10:00 - Wereld

©

Sinds 16 maart is er geen spoor meer van Véronique en Laurent Blond, een Frans echtpaar uit Tarn-et-Garonne. Ze waren op Madeira, een Portugese archipel voor de kust van Marokko, om te wandelen op de paden van São Vicente.

De 56-jarige Véronique en de 58-jarige Laurent, beiden bakkers van beroep, werden voor het laatst gezien op 16 maart rond 15:45 uur in Calhau, toen ze richting Porto Moniz liepen. De ongeruste dochter van het koppel, Johanna, sloeg alarm toen haar ouders niet terugkeerden naar hun hotel.

Lees ook: Aardbeving Marokko: vermiste Britse toeristen levend teruggevonden

De hulpdiensten van Madeira, inclusief boten, reddingswerkers op zee en bergreddingsteams, werden ingezet om het koppel te vinden. Ondanks uitgebreide zoekacties tot 25 maart is er helaas nog geen spoor van hen gevonden.

De Portugese politie en de Franse autoriteiten werken samen aan het onderzoek naar de mysterieuze verdwijning. De recherche in Madeira heeft nog geen concrete antwoorden, terwijl een huiszoeking in het Franse huis van het koppel ook geen bruikbare informatie opleverde.

Lees ook: Meisje (12) met shirt van Achraf Hakimi vermist in Londen

De familie en vrienden van Véronique en Laurent zijn in shock en wanhopig. De zoektocht gaat door, maar de verdwijning van het Franse echtpaar op Madeira blijft voorlopig een onopgelost mysterie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team