Zoeken

Meisje (12) met shirt van Achraf Hakimi vermist in Londen

29 november 2023 - 19:00 - Wereld

©

In Kensington, Londen, is de politie actief op zoek naar de 12-jarige Santana Hailstones, die sinds 25 november vermist wordt. Santana werd het laatst gezien toen ze het huis van haar moeder verliet, gekleed in een opvallend rood-groen Marokkaans voetbalshirt met het nummer twee en de naam "Hakimi" op de rug.

Daily Mail meldt dat het meisje ook een donkere pufferjas, een zwarte Adidas trainingsbroek met roze strepen, wit-crème Air Jordan sneakers en een roze Nike-rugzak droeg.

Lees ook: Vermiste Marokkaan na 5 jaar in Barcelona teruggevonden dankzij TikTok

Na haar verdwijning hebben familie en vrienden via sociale media een oproep tot hulp verspreid. "Mijn kleindochter Santana is vermist," schreef haar grootvader in een post die de getuigenoproep van The Met Police herhaalde. Duizenden anderen hebben ook het bericht gedeeld, met oproepen om te helpen Santana te vinden en haar veilig naar huis te brengen.

Lees ook: Flinke beloning voor wie vermiste windsurfer nabij Marokko terugvindt

Sergeant Darren Bull van de eenheid voor vermiste personen in West-Centraal Londen heeft zijn bezorgdheid geuit over de situatie, gezien Santana’s jonge leeftijd. Hoe langer ze vermist is, hoe groter de kans dat haar iets is overkomen. De politie roept iedereen op die informatie heeft over Santana’s verblijfplaats om contact op te nemen via 101 met de referentie 23MIS039109 of via 999 in noodsituaties. Ook kan men contact opnemen met de organisatie Missing People via het nummer 116 000, een vertrouwelijke service.

Bladna.nl