Zoeken

Vermeende minnares man Dounia Batma reageert

29 oktober 2022 - 17:00 - Cultuur

©

Na haar vrijlating reageerde Wissal Sky, die door Dounia Batma wordt beschuldigd van overspel met haar man en manager Mohammad Al-Turk, op de aantijgingen van de Marokkaanse zangeres.

"Er is geen ontrouw. Mijn relatie met Mohammed Al-Turk, de man van Dounia Batma, is een professionele relatie en niets meer. Al het bewijs is voorgelegd aan de procureur des Konings. Ik herhaal dat er geen sprake is van overspel", verduidelijkte de vermeende minnares van Mohammed Al-Turk in een post op Instagram. Ze voegt eraan toe dat zij na de betaling van een borgsom van 5000 dirham werd vrijgelaten.

Lees ook: Dounia Batma en Mohamed Al-Turk verzeild in publieke vechtscheiding

Dounia Batma "speelt hier met vuur en doet valse beschuldigingen [...] dwazen zijn niet door de wet beschermd", aldus de vermeende minnaar van Mohammad Al-Turk. Ze dringt er bij de zangeres op aan haar niet bij haar scheiding te betrekken. "Je hebt een probleem met je ex-man en ik kan je niet helpen," zei ze.

Lees ook: Klacht van Dounia Batma tegen Mohamed Al Turk?

Het huwelijk van de zangeres is al enkele maanden in crisis. Het koppel zit momenteel in een scheidingsprocedure. Dounia Batma beschuldigt haar man en manager van "overspel" en "wanbeheer" van haar vermogen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team