Zoeken

Klacht van Dounia Batma tegen Mohamed Al Turk?

16 oktober 2022 - 13:00 - Cultuur

©

Op sociale media doen hardnekkige geruchten de ronde over een klacht die de Marokkaanse zangeres Dounia Batma zou hebben ingediend tegen haar man en vader van hun twee dochters.

De Bahreinse zakenman Mohamed Al Turk verbrak op dinsdag 11 oktober de stilte en gaf uitleg over de geruchten die worden toegeschreven aan zijn vrouw. Dounia Batma beschuldigt hem van huiselijk geweld, vertrouwensbreuk en chantage, schrijft Alquds.

Lees ook: Man Dounia Batma opgenomen in ziekenhuis in Casablanca

De man van Dounia Batma koost voor het officiële account van zijn productiebedrijf op Instagram om te reageren op deze geruchten en beschuldigingen. "Alles wat op sociale media wordt gezegd is vals en ongegrond. Ik ken mijn vrouw al elf jaar en zij heeft geen klacht ingediend of een andere stap gezet, omdat dit soort handelingen geen deel uitmaken van haar morele kwaliteiten en opvoeding. Mijn vrouw is op reis, ver weg. En ik wacht tot ze terugkomt. Ik zal op haar blijven wachten omdat we beloofd hebben elkaar nooit te verlaten!", aldus Mohamed Al Turk in een story op Instagram.

Lees ook: Huwelijk Dounia Batma en Mohamed Al Turk gestrand

Volgens geruchten op sociale media zou Al Turk gedagvaard zijn door de gerechtelijke politie van Marrakech. Dounia Batma wil geen commentaar geven op de genoemde geruchten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team