Zoeken

Zangeres Leila El Berrak steunt Dounia Batma

4 november 2022 - 18:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse zangeres Leila El Berrak heeft haar steun en solidariteit betuigd aan Dounia Batma, die momenteel in een vechtscheiding verwikkeld is en door haar man, de Bahreinse zakenman Mohamed Al Turk, zou zijn bedrogen.

Op haar officiële account op Instagram publiceerde Leila El Berrak een foto met Dounia Batma. Bij de foto schreef ze dat ze de jonge zangeres steunt in deze moeilijke periode.

Lees ook: Vermeende minnares man Dounia Batma reageert

"Al mijn steun aan bent bladi (mijn landgenote) Dounia Batma in de crisis die zij doormaakt en die snel voorbij zal zijn insjallah," aldus Leila El Berrak.

Dounia Batma publiceerde op 24 oktober een bericht waarin ze hulp vraagt aan de autoriteiten in Marrakech in de zaak tegen haar man, die ze van overspel beschuldigt met Wissal Sky.

Lees ook: Dounia Batma en Mohamed Al-Turk verzeild in publieke vechtscheiding

"Hallo, mijn lieve vrienden! Over Wissal en "moul dar", wat een zaak van publieke opinie is geworden en een kwestie die elke Marokkaanse vrouw aangaat die doormaakt wat ik doormaak. Vanaf dit platform doe ik een beroep op de autoriteiten van de stad Marrakech om rekening te houden met alle bewijzen, foto’s en geluidsfragmenten die zij hebben ontvangen", aldus de zangeres.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team