Zoeken

Wordt Vahid Halilhodzic ontslagen na uitschakeling Marokko?

2 februari 2022 - 11:40 - Sport

©

Marokko verloor zondag met 2-1 van Egypte in de extra tijd in de kwartfinales van de Afrika Cup 2022 in Kameroen. De vraag is nu of bondscoach Vahid Halilhodzic hetzelfde lot zal ondergaan als zijn Tunesische collega Mondher Kebaier, die zondag werd ontslagen.

Bondscoach Vahid Halilhodzic is er niet in geslaagd Marokko te kwalificeren voor de halve finales van de 33ᵉ editie van de Afrika Cup 2022. Het verlies van de Atlas Leeuwen tegen de Egyptische Farao’s zou de Marokkaanse coach duur kunnen komen te staan, aangezien hij er niet in is geslaagd de taak te vervullen die hem door de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) was opgedragen.

Lees ook: Fouzi Lekjaa kreeg klap tijdens vechtpartijen na Marokko-Egypte

De fans van het Marokkaans elftal zitten met spanning te wachten op het besluit van FRMF-voorzitter Fouzi Lekjaa wat betreft de toekomst van Vahid Halilhodzic in Marokko. Zal hij net als zijn Tunesische collega Mondher Kebaier worden ontslagen nadat de Adelaars van Carthago afgelopen zaterdag in de kwartfinales van het Afrikaanse toernooi in Kameroen werden uitgeschakeld door Burkina Faso (1-0), of blijft hij in dienst?

Lees ook: Marokko: teleurstelling na verlies in kwartfinale Afrika Cup

Het besluit over de toekomst van Halilhodzic in Marokko zal worden genomen vóór de play-offs van de WK-kwalificatiewedstrijden voor 2022 in Qatar. Marokko speelt op 24 en 29 maart tegen de Democratische Republiek Congo.

Bladna.nl