Zoeken

Vahid Halilhodzic rechtvaardigt gelijkspel tegen Congo

26 maart 2022 - 19:40 - Sport

©

Vrijdag speelden de Atlas Leeuwen in het Stade des Martyrs in Kinshasa met 1-1 gelijk tegen de Léopards. Voor Vahid Halilhodzic is dit resultaat het gevolg van bepaalde omstandigheden die in het voordeel van de Democratische Republiek Congo hebben gewerkt.

De coach sprak met Arryadia en zei dat Marokko een prachtige ploeg heeft die zeker zijn verdiensten heeft. "We speelden tegen een heel goed team dat deze velden beter kent. Er was veel inzet, veel duels en wat valsspelen. We hebben gevochten, het resultaat is positief."

Lees ook: Marokko speelt gelijk tegen Democratische Republiek Congo

De Marokkaanse spelers stelden Vahid Halilhodzic niet teleur, vooral het duo Tissoudali en El Kaabi, die voor het gelijkspel verantwoordelijk waren. "Ik wist dat we een doelpunt zouden maken. De wissel was voorzien. Ayoub en Tarik maakten een geweldige beweging en scoorden een schitterend doelpunt."

Lees ook: Marokkaans elftal slecht ontvangen in Kinshasa

Een overwinning over een paar dagen in Casablanca zal cruciaal zijn voor Marokko, dat wanhopig op zoek is naar een deelname aan de Wereldbeker. "Het zal een zeer moeilijke wedstrijd worden in Casablanca. Het zal een zeer moeilijke wedstrijd worden. Het balbezit en het tempo van de wedstrijd zullen alles bepalen."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team