Zoeken

Vahid Halilhodzic blijft bondscoach van Marokko

4 augustus 2021 - 21:00 - Sport

©

De bondscoach van het Marokkaans voetbalelftal, Vahid Halilhodzic, zou binnenkort vertrekken en plaats maken voor een vervanger. Maar volgens Fouzi Lekjaa, voorzitter van de Marokkaanse Voetbalbond (FRMF), klopt dat niet.

Vahid Halilhodzic blijft bondscoach en gaat nergens heen. Le360 vroeg Fouzi Lekjaa, voorzitter van de Marokkaanse Voetbalbond (FRMF), naar de geruchten over het verttrek van de Frans-Bosnische coach en zijn vervanging door de Italiaanse technicus Claudio Ranieri. Lekjaa antwoordde dat het enkel "domme geruchten" zijn. "Als we Halilhodzic echt hadden willen ontslaan, dan was dat twee maanden geleden al gebeurd en niet nu, in de aanloop naar de WK-kwalificatiewedstrijden van 2022".

Lees ook: Marokko loopt talenten Ait El Hadj en Boussaid mis

Hij voegde eraan toe dat Halilhodzic een goede reputatie heeft binnen de voetbalbond en dat op zondag een werkvergadering werd gehouden, waarop de volgende wedstrijd van de Atlas Leeuwen werd besproken. Marokko treft Guinee, Guinee-Bissau en Soedan in groep I, tijdens de WK-kwalificatie die van september tot november 2021 zal worden gehouden.

Lees ook: Vahid Halilhodzic vraagt Marokkaanse internationals ongehoorzaam te zijn aan hun clubs

Vahid Halilhodzic staat aan het hoofd van de Atlas Leeuwen en zijn contract loopt pas in 2023 af. De doelstellingen die hij zichzelf heeft gesteld zijn het bereiken van de halve finales van de Afrika Cup of Nations in Kameroen in 2022, Marokko kwalificeren voor het WK in Qatar hetzelfde jaar en het winnen van de Afrika Cup of Nations in 2023.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team