Zoeken

Fouzi Lekjaa weigert in te gaan op eisen Marokkaanse internationals

4 november 2021 - 11:20 - Sport

©

De voorzitter van de Marokkaanse Voetbalbond (FRMF), Fouzi Lekjaa, heeft aan bondscoach Vahid Halilhodzic gevraagd om niet toe te geven aan de buitensporige eisen van bepaalde bi-nationale spelers, die de FRMF tracht te scouten.

Fouzi Lekjaa vroeg aan Vahid Halilhodzic en aan de talentscouts om geen onderhandelingen te voeren met spelers met een dubbele nationaliteit die een opbod aangaan. Hij preciseert dat laatstgenoemden, ongeacht hun niveau, het bovenal een eer moeten vinden om de nationale kleuren te dragen. De betrokken spelers eisen onder meer dat zij zich rechtstreeks bij de nationale ploeg kunnen aansluiten zonder de verschillende leeftijdscategorieën te doorlopen, meldt het dagblad Al Akhbar.

Lees ook: Atlas Leeuwen: geruchten over volgende team

Enkel de spelers die ermee instemmen de kleuren van de nationale ploeg te dragen zullen dus worden opgeroepen door de bondscoach, die vandaag de selectie voor de Atlas Leeuwen moet bekendmaken voor de twee terugwedstrijden tegen Soedan en Guinee. Deze twee wedstrijden tellen mee voor de vijfde dag van de kwalificatie voor het WK-2022. De spelers zullen van 8 tot 17 november in het sportcomplex van Maamoura verblijven om zich in alle rust voor te bereiden op de twee wedstrijden.

Lees ook: Arrestatie voor hacken bankrekeningen in Tetouan

Vahid Halilhodzic zal naar verwachting aantreden met dezelfde ploeg die zich in de laatste drie wedstrijden heeft bewezen door twee keer Guinee-Bissau te verslaan (5-0 en 3-0) en één keer Guinee Conakry (4-1).

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team