Uitslag wedstrijd: Argentinië verslaat Marokko met 1-0

26 maart 2019 - 22:05 - Sport

©

Marokko speelde vanavond een weinig boeiende wedstrijd tegen Argentinië met veel fouten, veel gele kaarten voor beide teams en een lastige wind voor de spelers en het publiek.

Het oefenduel eindigde op een 1-0 overwinning voor Argentinië. De spelers van beide teams kregen al in de eerste minuten van het spel ruzie en een ferme optreden van de scheidsrechter was nodig om de kalmte terug te laten keren.

Vermeldenswaardig is dat het stadion vol was en dat naast de supporters ook enkele verantwoordelijken aanwezig waren. Onder hen, Fouzi Lekjaa, baas van de Marokkaanse voetbalbond.

De Atlas Leeuwen probeerden in de tweede helft opportunistischer te spelen, tevergeefs. Angel Correa maakte een einde aan alle hoop met een doelpunt voor Argentinië in de 83e minuut.