Zoeken

Al-Nasr wil niet dat Amrabat tegen Argentinië speelt en wil dat FIFA ingrijpt

24 maart 2019 - 10:52 - Sport

©

Al-Nasr wil voorkomen dat Nordin Amrabat aan het oefenduel van de Atlas Leeuwen tegen Argentinië op 26 maart in Tanger deelneemt. De Saoedische club heeft aan de Wereldvoetbalbond FIFA gevraagd om in te grijpen.

Verrassend is dat de club de Marokkaanse voetbalbond zelfs niet heeft gecontacteerd en direct een beroep heeft gedaan op de FIFA.

Al-Nasr houdt vol dat Nordin Amrabat geblesseerd is en daarom niet aan de wedstrijd tegen Argentinië zou mogen deelnemen. De club stelt tevens dat Marokko "verantwoordelijk zal zijn voor de gevolgen als Amrabat opnieuw geblesseerd raakt".

Hespress vernam van bronnen van de Marokkaanse voetbalbond dat het verzoek van Al-Nasr als een verrassing kwam. De FRMF oordeelt dat de Saoedische club de voetbalbond had moeten contacteren en het medisch dossier van de speler had moeten delen zodat de Marokkaanse sportautoriteiten zelf kunnen uitmaken of Amrabat wel of niet mag spelen.

De voetbalbond herinnert er tevens aan dat de blessure van Amrabat verergerde nadat Al-Nasr hem op het veld stuurde terwijl hij al geblesseerd was.

Amrabat zelf wenst aan de wedstrijd tegen Argentinië deel te nemen. Het besluit om hem wel of niet te laten spelen ligt nu bij de arts van de Marokkaans elftal, Abderrazak El Hifti.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2019 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team