Zoeken

Theo Hernandez op vakantie in sterrenparadijs Marrakech (foto)

6 februari 2024 - 18:00 - Marokko

©

Theo Hernandez, de Franse international en ster van AC Milan, geniet momenteel van een vakantie in Marrakech. De Marokkaanse stad blijft een favoriete bestemming voor beroemdheden van over de hele wereld.

Tijdens zijn verblijf heeft Hernandez het beroemde Djemaa el-Fna plein en de omliggende markten verkend, waar hij zich liet charmeren door de traditionele ambachten en de Marokkaanse keuken.

Lees ook: Brahim Diaz op vakantie in Marrakech (foto)

Marrakech staat bekend als een magneet voor internationale beroemdheden uit diverse sectoren, waaronder sport, kunst en politiek. Vorige zomer was de stad een populaire keuze voor vele sterren. Op 15 juni vierde de Egyptische voetballer Mohamed Salah van Liverpool FC zijn 31ste verjaardag in de stad. Kort daarna brachten PSG-ster Kylian Mbappé, zijn teamgenoot Ousmane Dembélé, Eduardo Camavinga van Real Madrid en Dayot Upamecano van Bayern München er enkele zonnige vakantiedagen door.

Lees ook: Kylian Mbappé op vakantie in Marrakech

Ook Michael Jordan, de Amerikaanse basketballegende, bezocht Marrakech. Hij uitte zijn bewondering voor wat hij zag in het Dar El Bacha museum. Zijn landgenote Oprah Winfrey, bekende televisie- en filmproducent en presentatrice, genoot ook van twee onvergetelijke vakantiedagen in Marrakech.

Bladna.nl