Zoeken

Kylian Mbappé op vakantie in Marrakech

22 januari 2024 - 14:30 - Sport

©

De Franse international Kylian Mbappé heeft opnieuw gekozen voor Marrakech als vakantiebestemming. Hij arriveerde op zondag 21 januari op de internationale luchthaven van Marrakech, samen met vier vrienden, en verblijft in een luxe hotel in de wijk Hivernage.

Mbappé, die een goede band heeft met zijn Marokkaanse teamgenoot Achraf Hakimi, is een liefhebber van Marrakech, meldt Rue20. In juni 2023 verliet hij Frankrijk voor een zonnige vakantie in de Marokkaanse stad, ver weg van geruchten over een mogelijk vertrek bij PSG. Hij werd toen vergezeld door zijn landgenoot Eduardo Camavinga, middenvelder bij Real Madrid. In 2022 woonde hij ook het comedyfestival ’Marrakech du rire’ bij.

Lees ook: Achraf Hakimi en Kylian Mbappé lachen zich dood tijdens spel (video)

Marrakech wordt beschouwd als een unieke bestemming voor wereldberoemde persoonlijkheden uit verschillende sectoren, zoals sport, kunst en politiek. Zo vierde de Egyptische voetballer Mohamed Salah van Liverpool FC zijn 31e verjaardag in juni in Marrakech. Eerder bracht de Amerikaanse basketballegende Michael Jordan een bezoek aan de stad en uitte zijn bewondering voor het Dar El Bacha museul. Ook Oprah Winfrey, de bekende Amerikaanse televisie- en filmproducent en -presentatrice, genoot van enkele onvergetelijke vakantiedagen in Marrakech.

Bladna.nl