Zoeken

Marokkaanse versie "Desperate Housewives" in de maak? (foto)

3 juni 2023 - 22:30 - Cultuur

©

Verschillende social media-accounts gespecialiseerd in Marokkaanse celebs, melden dat er binnenkort een Marokkaanse versie van de Amerikaanse serie "Desperate Housewives" zal uitkomen.

De geruchten over een "Marokkaanse Desperate Housewives" volgen op de publicatie van een foto met Dounia Boutazout, Loubna Choklat, Saloua Zarhane, Karima Ghait en Nadia Laâroussi. De foto van de vijf vrouwen werd massaal gedeeld op internet.

Lees ook: Nieuw seizoen "Lalla Laaroussa" belooft verrassingen

Loubna Choklat heeft besloten om op de berichten te reageren. Volgens de actrice werd de foto genomen tijdens een ceremonie georganiseerd door de kunstenaarsclub van Marokko. "Toen we elkaar ontmoetten, hadden we zin om samen aan een project te werken. We dachten aan een Marokkaanse versie van ’Desperate Housewives’ en we hebben zelfs de rollen verdeeld. Het kan zijn dat deze foto de producenten inspireert om dit project tot leven te brengen," vertelde Loubna.

Lees ook: Op één na duurste tv-serie ter wereld ’Citadel’ in Marokko opgenomen

Loubna Choklat maakte ook van de gelegenheid gebruik om haar deelname aan een toneelstuk genaamd "Jouj men lhaja", naast Mohamed Choubi, bekend te maken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team