Zoeken

Tetouan: dronken partijleider veroorzaakt ongeval

31 maart 2021 - 11:50 - Marokko

©

De voorzitter van de gemeenteraad van Chefchaouen is gearresteerd en in hechtenis genomen wegens het rijden onder invloed, waardoor een verkeersongeval is veroorzaakt in het district Jbel Darsa in Tetouan. De leider van de Partij voor Authenticiteit en Moderniteit (PAM) hangt een gevangenisstraf van maximaal een jaar en een boete van 10.000 dirham boven het hoofd.

De PAM-leider was betrokken bij een verkeersongeval. Terwijl hij het Jbel Darsa district van Tetouan doorkruiste, botste zijn auto tegen een andere auto die bestuurd werd door een vrouw, meldt Al Akhbar. Zij raakte gewond en werd overgebracht naar de spoedeisende hulp van het provinciaal ziekenhuis van Saniat Rmel. De politie heeft de gemeentevoorzitter gearresteerd.

Op bevel van het bevoegde parket bij de rechtbank van eerste aanleg van Tetouan is de politicus in hechtenis genomen en is er een onderzoek ingesteld. De verdachte zou zijn drank niet ver van de plaats van het ongeval hebben verstopt, zodat die niet in beslag zou worden genomen.

De rechtbank van eerste aanleg van Tetouan heeft besloten om zijn rijbewijs voorlopig in te trekken. Hij wordt nu vervolgd voor het rijden onder invloed van alcohol en het veroorzaken van een verkeersongeval met materiële schade en verwondingen bij de inzittenden van een andere auto. Er hangt hem een gevangenisstraf van zes maanden tot een jaar en een boete van 5000 tot 10.000 dirham boven het hoofd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team