Zoeken

Tetouan: meisje aangevallen vanwege decolleté

3 mei 2021 - 10:40 - Gemeenschap

©

Een jongeman heeft drie meisjes die zondag in de buurt van Al Mahnache II in Tetouan liepen, aangesproken over hun kleding. Hij zei dat hij die ongepast vond tijdens de heilige maand Ramadan.

De jongeman vroeg de drie meisjes, die rondliepen in de Faculteit der Wetenschappen van Tetouan, zich te houden aan de kledingvoorschriften die aan vrouwen worden geadviseerd tijdens de maand Ramadan. "Wees discreet en respectabel. Schaam je je niet?" vroeg hij hen.

Verrast en onthutst door de ongepaste reactie van de jongeman, vielen de meisjes hem aan. Het tafereel trok de aandacht van enkele voorbijgangers, meldt het dagblad Al Ahdath Al Maghribia. De omstanders hadden een moraliserende boodschap, ze verweten de meisjes ook dat zij zich onfatsoenlijk hadden gekleed en beschuldigden hen ervan "de jongeman te provoceren door hun borsten bloot te geven".

De politieagenten die tussen kwamen bij dit incident brachten hen allen naar het politiebureau. Volgens bronnen van de krant heeft één van de drie meisjes een klacht ingediend wegens seksuele intimidatie en verbaal geweld tegen de jongeman, die op zijn beurt ook één van de drie meisjes beschuldigt van het dragen van provocerende kleding tijdens de maand Ramadan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team