Zoeken

Meisje voor 8000 dirham aan buitenlander verkocht in Marrakech

14 december 2020 - 21:00 - Gemeenschap

©

Tien jonge meisjes zijn door een pooier uitgebuit in de oude medina van Marrakech. Eén van de slachtoffers en een buitenlandse klant getuigden afgelopen dinsdag voor de rechtbank.

De moeder van één van de tienermeisjes heeft een klacht ingediend tegen de pooier van haar dochter voor seksuele uitbuiting en prostitutie. De moeder beschuldigt de souteneur van seksueel en financieel misbruik van haar dochter. De pooier zou het meisje in contact hebben gebracht met een rijke buitenlandse klant, meldt website Amnous. Meerdere meisjes zijn naar voren getreden om de misstanden aan de kaak te stellen.

De verdachte zou minderjarige meisjes voor gemiddeld 8000 dirham aan rijke buitenlandse klanten hebben verkocht. De meisjes komen veelal uit arme gezinnen. Er zijn verschillende klachten ingediend tegen de man.

De pooier en de buitenlandse klant zijn in hechtenis genomen en worden beschuldigd van prostitutie en mensenhandel. Twee andere vermeende handlangers mogen de rechtszaak in vrijheid afwachten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team