Zoeken

Temara: 35 arrestaties voor sporten na de avondklok

5 mei 2021 - 11:20 - Marokko

©

De politie van de gemeente Mers El Khair in Temara heeft afgelopen woensdag een groep doktoren, ambtenaren en ondernemers gearresteerd voor het overtreden van de avondklok. De groep mannen was na het verbreken van het vasten een potje voetbal aan het spelen in een sportcomplex.

De krant Assabah meldt dat er naast de eigenaar en de manager van het sportcomplex, 35 mensen zijn opgepakt. De groep bestond uit vier artsen, elf ambtenaren, ondernemers, studenten en amateurvoetballers. De privé-sportclub verhuurde zijn vier sportvelden voor 300 dirham per uur aan mensen die na een dag vasten graag met elkaar wilden sporten.

De overtreders zijn weer vrijgelaten nadat ze een boete van 300 dirham hadden betaald. De eigenaar en de manager van het sportcomplex zitten nog in hechtenis. Ze worden verdacht van het overtreden van de avondklok en het organiseren van voetbalwedstrijden tijdens de noodtoestand. Afgelopen donderdag zijn de twee mannen voor de rechtbank van eerste aanleg in Temara verschenen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team