Zoeken

Achraf Hakimi krijgt boete voor overtreden avondklok

17 mei 2021 - 17:40 - Sport

©

De Marokkaanse international Achraf Hakimi woonde afgelopen woensdag een feestje bij ter gelegenheid van de verjaardag van de Belgische international Romelu Lukaku. Hij werd beboet voor het overtreden van de gezondheidsvoorschriften in Italië.

Terwijl bijeenkomsten en festiviteiten zowel binnen als buiten verboden zijn in Italië en er een avondklok geldt van 22.00 tot 05.00 uur vanwege de corona-pandemie, werd er een feest gehouden in een hotelkamer in Milaan - "The Square Milano Duomo" - om de 28ᵉ verjaardag van Inter Milaan-speler Romelu Lukaku te vieren.

Achraf Hakimi, Ivan Perisic, Ashley Young en twintig andere mensen woonden het feest bij, meldt Gazzetta dello Sport. Geïnformeerd door een anonieme bron, ging de politie om 3 uur naar de plaats van delict.

Achraf Hakimi, Ivan Perisic, Ashley Young en Romelu Lukaku kregen een boete voor het overtreden van de avondklok. De hotelmanager en andere aanwezigen zullen naar verwachting ook worden beboet wegens het niet naleven van de gezondheidsmaatregelen. Inter Milan is niet van plan om de spelers te straffen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team