Zoeken

Taxichauffeur Soufiane zwaar mishandeld door klanten in Den Haag

1 januari 2024 - 19:30 - Wereld

©

Soufiane, een 27-jarige taxichauffeur, is ernstig mishandeld door twee klanten na een rit van Wateringen naar Den Haag.

Het incident vond plaats op een maandagnacht en escaleerde na een discussie over de betaling, waarbij Soufiane de klanten wees op een wachttarief. De situatie werd gewelddadig toen de klanten, die van een feestje kwamen, weigerden te betalen en Soufiane zonder aanleiding in het gezicht sloegen en hem vervolgens vasthielden en mishandelden.

Lees ook: Britse toerist filmt oneerlijke taxichauffeur in Marrakech (video)

Een omstander waarschuwde de politie, maar de agenten lieten op zich wachten, meldt het AD. Soufiane werd naar het ziekenhuis gebracht, waar werd vastgesteld dat hij een hersenschudding, beschadigde oogkas en tanden, bloedingen en andere verwondingen had. De politie heeft alle betrokkenen gesproken. Het onderzoek naar de mishandeling loopt nog.

Lees ook: Marokkaanse taxichauffeur in New York hit op internet (video)

De eigenaar van de taxicentrale HTL, Ferdi Solak, heeft zijn verontwaardiging geuit over de mishandeling en het trage optreden van de politie. Carlo Cahn van de landelijke brancheorganisatie KNV Zorgvervoer en Taxi pleit voor de implementatie van noodknoppen in taxi’s, zodat chauffeurs snel hulp kunnen inroepen in gevaarlijke situaties.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team