Zoeken

Stewardess weigert babyfles te verwarmen op vlucht Brussel-Agadir

26 september 2016 - 15:25 - Marokkanen in het buitenland

Deze vlucht zal Nabila niet snel vergeten. De jonge vrouw zat op een vlucht van Thomas Cook tussen Brussel en Agadir toen een en stewardess weigerde het flesje van haar vier maanden oude baby op te warmen.

Nabila vertelde haar verhaal op Facebook. « Wetend dat de vlucht 3:30 uur zou duren had ik twee extra flesjes mee, voor het geval… Ze moesten enkele opgewarmd worden. In het vliegtuig vroeg ik dus aan een stewardess om het flesje op te warmen », legt Nabila uit. Ze vroeg om het flesje van Nael goed op te warmen omdat het kind zijn melk liever warm dronk. De stewardess antwoordde dat ze maar twee handen had en bracht het flesje pas na vijftien minuten lauw terug. « Ze gaf met het flesje lauw terug. Lauwe melk is niet bepaald lekker maar gezien haar slechte humeur durfde ik haar niet te vragen om het nog op te warmen en hoopte ik dat mijn zoon het zo zou opdrinken ».

Iets later kregen Nabila en de andere passagiers te horen dat luchthaven van Agadir gesloten was en dat ze in Marrakech zouden landen. Door het lange wachten in het toestel en de agitatie weigerde de kleine jongen zijn flesje te drinken. Nabila vroeg daarom opnieuw om het flesje op te warmen. « Ze nam het flesje en vertelde me dat het warm genoeg was en dat mijn zoon het zo moest drinken », vertelt de jonge moeder.

Maar zoals verwacht weigerde het kind zijn flesje te drinken. Nabila vroeg nogmaals om het flesje op te warmen. « Ze nam het flesje op een agressieve manier uit mijn handen. Ik hoorde haar collega haar zeggen dat ze maar warm water in het flesje moest toevoegen, wat ze uiteraard deed. » Toen ze het flesje terugkreeg zag Nabila restjes in de melk drijven. « Voor elke dosis poeder is 30 ml water nodig. Ze mocht geen water toevoegen. Het is gewoon onaanvaardbaar! », aldus Nabila.

De jonge moeder deelde haar verhaal op Facebook en met Franse media. Ze wenst geen aangifte te doen noch een schadevergoeding te ontvangen. Wel wil ze excuses van de stewardess en vraagt ze aan Thomas Cook om ervoor te zorgen dat ouders met kleine kindjes in het vervolg gerespecteerd worden.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2017 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team