Zoeken

Spanje: Marokkanen vallen in slaap tijdens inbraak

5 oktober 2019 - 13:40 - Wereld

©

Drie jonge inbrekers van Marokkaanse afkomst zijn eerder deze week door een rechtbank in Palma de Mallorca tot zes maanden gevangenisstraf veroordeeld.

De drie waren medio september na een nachtje feesten een huis binnengedrongen om er spullen te stelen. Alle drie werden echter slapend in de woning teruggevonden.

Volgens Ultima Hora was de eigenaar niet aanwezig toen de drie jonge dieven het huis binnendrongen. Ze doorzochten heel het huis naar waardevolle spullen. Omdat ze niets vonden besloten ze enkel een kleine televisie en een doosje met een beetje geld te stelen.

Maar toen ze de woning wilden verlaten vonden de jongens enkele flessen alcohol. Ze dronken en dronken tot ze in slaap vielen in drie verschillende kamers van de woning. De eigenaar ontdekte de drie slapende dieven bij zijn terugkeer en belde de politie.

De drie jonge dieven werden gearresteerd en tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van zes maanden veroordeeld. Ze zullen ook 2570 euro aan de eigenaar van het huis moeten betalen voor de spullen die ze vernielden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team