Zoeken

Seizoen 3 "The Witcher" in Marokko opgenomen

11 juli 2022 - 09:00 - Cultuur

©

Het productieteam van de serie "The Witcher" met Henry Cavill, is deze week in het Marokkaanse Erfoud voor de opnames van meerdere scenes van seizoen 3.

The Witcher werd voor het eerst in 2019 uitgezonden en boekte meteen succes. De serie is getrokken uit de fantasieromans van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski en vertelt het verhaal van Geralt, een magiër die door het land reist en monsters bestrijdt in een wereld waarin "mensen meer slecht dan dom zijn", volgen de officiële synopsis op Netflix.

Na de opnames in Zuid-Wales te hebben afgerond, wordt het team van "The Witcher" in Erfoud verwacht voor de opnames van verschillende scenes meldt de website Redanian Intelligence. Volgens dezelfde bron zullen de opnames tot september lopen en staat de release van het derde seizoen van de serie in 2023 gepland.

"Het is de eerste keer dat opnames van The Witcher in Marokko plaatsvinden, maar in het verleden verwelkomde het andere producties zoals Star Wars, James Bond en Game of Thrones," schrijft de website nog. "We weten nog niet welke scenes in Marokko zullen worden gemaakt, maar het is vrij gemakkelijk om dit te raden omdat mensen die de boeken hebben gelezen de plaats kennen in het universum van ’Time of Contemp" die een Marokkaans landschap vereist: de woestijn van Korath."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team