Zoeken

Sebta promoot zichzelf in Marokko

27 juli 2022 - 15:40 - Wereld

©

Het bedrijf Ceuta Global Yachting promoot de autonome stad als watersportbestemming in de jachthavens in het zuiden van het schiereiland en aan de Marokkaanse kust.

Deze reclamecampagne is reeds gevoerd in Sotogrande (Cádiz), de belangrijkste jachthaven aan de Costa del Sol, in de jachthaven van Marina Smir in Marokko en in de jachthaven Deportivo Virgen del Carmen (Marbella), aldus de regeringsdelegatie aan Hora Sur.

Lees ook: Marokko wil zijn jachthavens ontwikkelen

In Sotogrande bestond de campagne uit twee gratis overtochten voor groepen van 10 personen aan boord van een zeilboot die eigendom is van het bedrijf Global Yatching. Tijdens deze tochten promootte het bedrijf Sebta en alle bezienswaardigheden van de stad, haar geschiedenis, gastronomie, enz. Bij deze gelegenheid werden nationale en internationale contacten gelegd om nieuwe investeerders aan te trekken voor de watersportsector en om het toerisme in de regio te bevorderen.

Lees ook: Marokkaanse toeristen verlaten Sebta

Met gemiddeld meer dan 1000 bezoekers per dag was de campagne in Marina Smir in Marokko ook een succes. Zo konden contacten worden gelegd met Marokkaanse bedrijven uit de sector en konden Marokkaanse toeristen Sebta bezoeken op pleziervaartuigen. Evenals in Sotogrande werden in de haven Deportivo Virgen del Carmen in Marbella twee boottochten van twee uur georganiseerd voor groepen van 10 personen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team