Zoeken

Bigame salafist in Salé opgepakt voor handel in psychotrope middelen

19 juli 2021 - 19:00 - Gemeenschap

©

Een salafistische bigamist is op heterdaad aangehouden wegens de handel van psychotrope middelen in Salé. De politiediensten van het district Tabriquet hebben hem voorgeleid aan de procureur des Konings.

Op basis van informatie die gebruikers van de psychotrope drugs tijdens hun verhoor hebben verstrekt, heeft de politie een onderzoek verricht. Dat onderzoek heeft geleid tot de arrestatie van de drugsdealer. De beschuldigde draagt een lange baard, hult zich in de typische klederdracht van salafisten en heeft een "mobiele snackbar", meldt Assabah. Hij werd op heterdaad betrapt terwijl hij psychotrope middelen verkocht. Bij zijn arrestatie was hij in het bezit van 52 psychotrope tabletten, terwijl hij zich voordeed als ambulante broodjesverkoper.

Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat de salafist net uit de gevangenis was vrijgelaten na een lange straf te hebben uitgezeten. De man was getrouwd met twee jonge vrouwen die een "khimar" dragen. De politie meldde ook dat zijn klanten telefonisch contact met hem opnamen, alvorens zich te verplaatsen naar de plaats van de verkoop.

Na zijn arrestatie hebben de politiediensten van het district Tabriquet de verdachte voorgeleid aan de officier van justitie, die hem in voorlopige hechtenis heeft geplaatst.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team